Lekker Venlo slaat jaar over na editie vol kritiek

Er komt dit jaar geen nieuwe editie van Lekker Venlo. De organisatie heeft besloten de pijlen te richten op 2024, zodat er genoeg tijd is om alles tot in de puntjes voor te bereiden.

De organisatie neemt de beslissing na de uiterst moeizaam verlopen editie van vorig jaar. Met name tijdens de businessavond ging het toen mis. Lekker Venlo had een nieuw concept, alleen dat werkte niet zoals gepland waardoor veel gasten weinig te eten kregen of erg lang moesten wachten. Een blamage, erkende de organisatie na afloop.

'Vernieuwing kost tijd'

De problemen zorgden voor een lange en intensieve afwikkeling, meldt de organisatie nu. De evaluatie van Lekker Venlo in 2022 onder partners en bezoekers was stevig maar helder. ‘Het culinaire evenement Lekker Venlo is toe aan vernieuwing en vernieuwing kost tijd. Daarom nemen we een jaar extra de tijd om editie twaalf te organiseren’, aldus Stichting Lekker Venlo.

Wat volgens de organisatie ook duidelijk werd: Lekker Venlo hoort op de Venlose evenementenkalender. Daarom komt er een nieuwe editie in 2024.

Lees meer

Lekker Venlo gaat levensvatbaarheid van evenement onderzoeken

Lekker Venlo gaat levensvatbaarheid van evenement onderzoeken

Lekker Venlo onderzoekt de levensvatbaarheid van het evenement, nadat er vorige week veel misging tijdens de businessavond. Duidelijk is dat er zaken gaan veranderen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • 690 woningen en studentenkamers op voormalig veilingterrein

  Het voormalige veilingterrein in Venlo-Zuid wordt een woonwijk met veel groen en die voorziet in maximaal 690 woningen waarvan een derde in de sociale huur. Daarnaast moet de nieuwe wijk voorzien in minimaal 180 studentenwoningen en moet er plek zijn voor bijzondere woonconcepten op het gebied van zorg. Het staat te lezen in het stedenbouwkundig […]


 • Automobilist raakt klokkentoren Antoniuskerk
  Automobilist raakt klokkentoren Antoniuskerk

  Een bestuurster van een auto is zondagochtend gewond geraakt nadat ze op een parkeerplaats op de Antoniuslaan in Blerick tegen de klokkentoren aanreed. De melding van het ongeval kwam rond 10.00 uur binnen bij de hulpdiensten. De vrouw was op de parkeerplaats door onbekende oorzaak tegen de klokkentoren aangereden. Het slachtoffer is ter plaatse nagekeken […]


 • Geen promotie voor VVV Venlo.

  VVV Venlo is niet door naar de finale van de play-offs na een zinderende wedstrijd in Almere. Na 120 minuten stond er een gelijke stand op het bord. De wedstrijd werd in het voordeel van Almere beslist door penalty's. Met een 1-1 gelijkspel in de Koel zag VVV nog volop kansen voor de returnwedstrijd op […]