VVV pakt volle buit in Maastricht

In een vermakelijke wedstrijd tussen twee ploegen die beide wilden winnen, trok VVV uiteindelijk aan het langste eind in de Limburgse derby tegen MVV. In de Geusselt werd het 0-1.

VVV scoorde die ene goal al in de beginfase. Martijn Berden komt na een snelle aanval over een paar schijven aan de bal in de zestien en weet de bal in de veertiende minuut achter doelman Matthys te schieten. 

Dominante ploeg

En hoewel MVV met Steuckers nog geen twee minuten later een hele goede kans krijgt op een gelijkmaker is VVV de rest van de eerste helft de meest dominante ploeg. Allouch krijgt met een omhaal de kans op een verdubbeling van de score, maar hij ziet de bal net naast gaan. Ook MVV komt nog een paar keer gevaarlijk voor de goal van VVV, maar scoren zit er niet in voor de thuisploeg.

Wild over

Na rust dringt MVV iets meer aan. Dzepar heeft na een uur spelen de gelijkmaker op zijn schoen, maar zijn schot oog in oog met Van der Gouw, gaat wild over. Zo lang de score niet groter wordt, houden de Maastrichtenaren hoop. Ook VVV heeft goede kansen met een bal van Venema op de lat als beste kans in de tweede helft.

Slotoffensief

MVV probeert met een slotoffensief in de laatste minuten van de officiële tijd nog een punt binnen te slepen. Een vrije trap wordt geblokt en de hoekschop die daaruit volgt is niet gevaarlijk. De thuisploeg voetbalt te slordig om echt gevaarlijk te worden. Venema is dat wel nog een keer. Maar de 0-2 komt er ook in de slotfase niet door goed ingrijpen van de keeper.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • 690 woningen en studentenkamers op voormalig veilingterrein

  Het voormalige veilingterrein in Venlo-Zuid wordt een woonwijk met veel groen en die voorziet in maximaal 690 woningen waarvan een derde in de sociale huur. Daarnaast moet de nieuwe wijk voorzien in minimaal 180 studentenwoningen en moet er plek zijn voor bijzondere woonconcepten op het gebied van zorg. Het staat te lezen in het stedenbouwkundig […]


 • Automobilist raakt klokkentoren Antoniuskerk
  Automobilist raakt klokkentoren Antoniuskerk

  Een bestuurster van een auto is zondagochtend gewond geraakt nadat ze op een parkeerplaats op de Antoniuslaan in Blerick tegen de klokkentoren aanreed. De melding van het ongeval kwam rond 10.00 uur binnen bij de hulpdiensten. De vrouw was op de parkeerplaats door onbekende oorzaak tegen de klokkentoren aangereden. Het slachtoffer is ter plaatse nagekeken […]


 • Geen promotie voor VVV Venlo.

  VVV Venlo is niet door naar de finale van de play-offs na een zinderende wedstrijd in Almere. Na 120 minuten stond er een gelijke stand op het bord. De wedstrijd werd in het voordeel van Almere beslist door penalty's. Met een 1-1 gelijkspel in de Koel zag VVV nog volop kansen voor de returnwedstrijd op […]