VVV speelt thuis gelijk tegen Roda JC

VVV heeft de punten gedeeld in het Limburgs onderonsje. Na negentig minuten voetbal stond er een 1-1 stand op het scorebord.

Met het gelijkspel mochten de vijfhonderd meegereisde supporters uit Kerkrade blij zijn. VVV had de hele wedstrijd het betere spel. Beide coaches hadden hun team tactisch goed neergezet. Trainer Rick Kruys gaf een basisplaats aan Daan Huisman en Mitchell van Rooijen. Dit ging ten koste van de plekken van Robin Lathouwers en Richard Sedlacek. 

0-0 bij rust

De Venlonaren speelde de eerste helft heel compact. De Kerkradenaren gokten daarom op een snelle omschakeling. Na een kwartier spelen was de eerste echte kans voor Roda JC speler Sammi Ouaiss. Doelman Ennio van der Gouw stopte de inzet van de Kerkradenaar. Een kopbal Van Rooijen werd later gestopt door doelman Moritz Nicolas. De ploegen gingen de rust in met een 0-0 stand.

Rick Ketting

De Kerkradenaren gingen goed van start in tweede helft. Roda kwam snel op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Dylan Vente. De speler van Roda JC tikte bij de eerste paal de bal hard binnen. Niet lang daarna kwamen de Venlonaren terug via Rick Ketting. De VVV-verdediger kon vrij doorlopen en scoorde de 1-1 in de korte hoek.

Vierde plek

In het laatste gedeelte van de wedstrijd ging VVV op zoek naar de overwinning. De Kerkradenaren werden veelvuldig teruggedrongen. Het overwicht op het veld werd niet omgezet in een overwinning voor VVV. Door het gelijkspel blijven de Venlonaren op een vierde plek staan in de Keuken Kampioen Divisie.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • 690 woningen en studentenkamers op voormalig veilingterrein

  Het voormalige veilingterrein in Venlo-Zuid wordt een woonwijk met veel groen en die voorziet in maximaal 690 woningen waarvan een derde in de sociale huur. Daarnaast moet de nieuwe wijk voorzien in minimaal 180 studentenwoningen en moet er plek zijn voor bijzondere woonconcepten op het gebied van zorg. Het staat te lezen in het stedenbouwkundig […]


 • Automobilist raakt klokkentoren Antoniuskerk
  Automobilist raakt klokkentoren Antoniuskerk

  Een bestuurster van een auto is zondagochtend gewond geraakt nadat ze op een parkeerplaats op de Antoniuslaan in Blerick tegen de klokkentoren aanreed. De melding van het ongeval kwam rond 10.00 uur binnen bij de hulpdiensten. De vrouw was op de parkeerplaats door onbekende oorzaak tegen de klokkentoren aangereden. Het slachtoffer is ter plaatse nagekeken […]


 • Geen promotie voor VVV Venlo.

  VVV Venlo is niet door naar de finale van de play-offs na een zinderende wedstrijd in Almere. Na 120 minuten stond er een gelijke stand op het bord. De wedstrijd werd in het voordeel van Almere beslist door penalty's. Met een 1-1 gelijkspel in de Koel zag VVV nog volop kansen voor de returnwedstrijd op […]