VVV stelt play-offs veilig na thuiszege

VVV weet na zeven wedstrijden zonder driepunter weer wat winnen is en bereikt daarmee de play-offs voor een mogelijke promotie. Tegen de Graafschap werd het voor eigen publiek 2-1.

Op dat resultaat moesten de VVV-fans lang wachten. Pas diep in de extra tijd viel de winnende treffer voor de thuisploeg en kon er gevierd worden in de Koel.

Matig voetbal

Beide ploegen begonnen afwachtend wat resulteerde in een matige eerste helft zonder veel kansen. De Graafschap wist wel het Venlose net te raken, maar dat doelpunt werd afgekeurd.

Korte voorsprong 

In de tweede helft kwam VVV sterker voor de dag met ook resultaat. Lathouwers zette de Koelclub op voorsprong, maar lang konden de Venlonaren daar niet van genieten. Nog geen twee minuten later moesten ze namelijk een gelijkmaker accepteren.

Meer ruimte

Doordat de ploeg uit Doetinchem per se moest winnen om zelf nog kans te maken op een plekje in de play-offs, brak in de slotfase een periode aan met meer ruimte voor VVV. Op aangeven van Venema kon Huisman daardoor in de 94ste minuut de 2-1 maken, waardoor VVV verzekerd was van de play-offs.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • 690 woningen en studentenkamers op voormalig veilingterrein

  Het voormalige veilingterrein in Venlo-Zuid wordt een woonwijk met veel groen en die voorziet in maximaal 690 woningen waarvan een derde in de sociale huur. Daarnaast moet de nieuwe wijk voorzien in minimaal 180 studentenwoningen en moet er plek zijn voor bijzondere woonconcepten op het gebied van zorg. Het staat te lezen in het stedenbouwkundig […]


 • Automobilist raakt klokkentoren Antoniuskerk
  Automobilist raakt klokkentoren Antoniuskerk

  Een bestuurster van een auto is zondagochtend gewond geraakt nadat ze op een parkeerplaats op de Antoniuslaan in Blerick tegen de klokkentoren aanreed. De melding van het ongeval kwam rond 10.00 uur binnen bij de hulpdiensten. De vrouw was op de parkeerplaats door onbekende oorzaak tegen de klokkentoren aangereden. Het slachtoffer is ter plaatse nagekeken […]


 • Geen promotie voor VVV Venlo.

  VVV Venlo is niet door naar de finale van de play-offs na een zinderende wedstrijd in Almere. Na 120 minuten stond er een gelijke stand op het bord. De wedstrijd werd in het voordeel van Almere beslist door penalty's. Met een 1-1 gelijkspel in de Koel zag VVV nog volop kansen voor de returnwedstrijd op […]