VVV zet goede reeks door tegen Telstar

Drie wedstrijden op rij heeft VVV nu gewonnen. Vandaag waren de Venlonaren in Velsen-Zuid te sterk voor Telstar. In extra tijd werd het 1-2.

VVV reisde met een goed gevoel af naar Noord-Holland na de thuisoverwinningen op Jong FC Utrecht (4-1) en De Graafschap (2-0). Van dat goede gevoel was bij Telstar dit seizoen nog geen sprake. De Witte Leeuwen verloren de eerste vier duels deze voetbaljaargang.

Achterstand

VVV kende een slechte eerste helft. Turfkruier zette Telstar na een kwartier op voorsprong en de Venlose ploeg kon daar weinig tegenover stellen. Na een half uur moest Moreno Rutten geblesseerd worden gewisseld. Telstar raakte net voor rust ook nog de paal, waardoor het bij 1-0 bleef.

Gelijkmaker 

In een tumultueuze tweede helft kwam VVV terug. Pepijn Doesburg maakte een dik kwartier voor tijd uit een rebound de 1-1. Het was zijn eerste doelpunt voor de club. Snel daarna werd de wedstrijd stilgelegd toen er een bekertje op het veld was gegooid.

Laden..

Laatste minuut

Na een minuut of tien werd het duel hervat. VVV kwam tien minuten voor tijd met een man meer te staan na een rode kaart voor Kaandorp. In de allerlaatste minuut profiteerde de ploeg van Rick Kruys van dat overtal. Martijn Berden tekende voor de 1-2. De punten gaan dus mee naar Venlo.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Geen treinverkeer Venlo-Eindhoven vanwege werkzaamheden

    Er rijden vanaf zaterdag 14 oktober negen dagen lang geen treinen tussen Venlo en Eindhoven. Er vinden dan werkzaamheden plaats aan het spoor. Reizigers moeten rekening houden met een extra reistijd van een half uur. De NS zet bussen in. Reizigers die naar Eindhoven of verder moeten, kunnen er ook voor kiezen om te reizen […]


  • HC Groot Venlo stoomt door in Europa

    De handbalsters van HC Groot Venlo hebben zonder enige moeite de derde ronde van de EHF European Cup gehaald. WHC Cair Skopje werd in de eigen sporthal weggeblazen: 43-18. Spannend was het geen moment. Zeker omdat de Venlose handbalsters de heenwedstrijd ook al overtuigend hadden gewonnen met 26-39. Loting Bijzonder was nog dat de wedstrijd […]


  • Vleesloze kroket

    Voor mensen die klaar zijn met het steeds terugkerende nieuws over voetbalrellen was er deze week gelukkig de Meatless McKroket. Mocht je het gemist hebben: de bekendste Amerikaanse fastfoodketen – die met die gele M – heeft het gewaagd om de traditionele McKroket – een veramerikaniseerde burgervariant op ons eigen broodje kroket – in te […]