Winst in spek-en-bonen-duel als opmaat naar beker

HandbaL Venlo heeft ook de laatste wedstrijd in de kampioenspoule overtuigend gewonnen. Tegen Volendam uit werd het 24-35.

Aangezien de Venlose handbalsters al geplaatst waren voor de kampioenswedstrijd was het potje tegen Volendam gisteravond vooral een oefenpotje als opmaat naar de bekerfinale van komende donderdag.

Snelle voorsprong

Er werd meteen gas gegeven waardoor de voorsprong opliep tot maar liefst 1-11 na 12 minuten spelen. De thuisploeg kwam daarna wel iets terug, maar het verschil was bij rust nog altijd 8 doelpunten: 10-18.

Eenvoudige tweede helft

In de tweede helft liep HandbaL Venlo opnieuw uit tot 17-33. Ook deze helft liep de thuisploeg in het slot nog een beetje in tot 24-35.

De dubbel?

De komende week wordt het menens. Eerst staat op Hemelvaartsdag donderdag de bekerfinale op het programma in Almere tegen VOC. Tegen diezelfde ploeg start zaterdag in Egerbos ook de strijd om de landstitel. Het gaat dan om het beste resultaat over drie wedstrijden in drie opeenvolgende weekends.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • 690 woningen en studentenkamers op voormalig veilingterrein

  Het voormalige veilingterrein in Venlo-Zuid wordt een woonwijk met veel groen en die voorziet in maximaal 690 woningen waarvan een derde in de sociale huur. Daarnaast moet de nieuwe wijk voorzien in minimaal 180 studentenwoningen en moet er plek zijn voor bijzondere woonconcepten op het gebied van zorg. Het staat te lezen in het stedenbouwkundig […]


 • Automobilist raakt klokkentoren Antoniuskerk
  Automobilist raakt klokkentoren Antoniuskerk

  Een bestuurster van een auto is zondagochtend gewond geraakt nadat ze op een parkeerplaats op de Antoniuslaan in Blerick tegen de klokkentoren aanreed. De melding van het ongeval kwam rond 10.00 uur binnen bij de hulpdiensten. De vrouw was op de parkeerplaats door onbekende oorzaak tegen de klokkentoren aangereden. Het slachtoffer is ter plaatse nagekeken […]


 • Geen promotie voor VVV Venlo.

  VVV Venlo is niet door naar de finale van de play-offs na een zinderende wedstrijd in Almere. Na 120 minuten stond er een gelijke stand op het bord. De wedstrijd werd in het voordeel van Almere beslist door penalty's. Met een 1-1 gelijkspel in de Koel zag VVV nog volop kansen voor de returnwedstrijd op […]